Favorit i repris: Jalapeño poppers

Det är en variant av jalapeño poppers, en amerikansk sidorätt där man fyller jalapenos med ost och lindar in dem i bacon. Vanligtvis brukar man doppa dessa i ströbröd och fritera, men för att göra det lite nyttigare gjorde jag dessa bara med bacon i ugnen. k Jalapeños är en av mina favoritchilis, med en ofta ganska mild smak som inte är alltför brännande heta att äta. Perfekt att bjuda på när man har gäster t ex. Fyllningen gjorde jag på en blandning av ost och crème cheese, det går bra att välja vilken sort och smak man vill. Gott som snacks eller som tillbehör till någon maträtt. Gud vad jag älskar kombinationen ost och chili!  k 1. Dela på chilin och ta ut alla kärnor 2. Blanda valfri ost med creme cheese till en röra. Tillsätt lite salt. 3. Fyll halvorna med osten och linda bacon runt.    4. Baka i ugnen på 250 grader tills baconet har blivit gyllenbrunt och fint.