Favorit i repris: grilled cheeseburger

  Ett av de allra mest populära recepten jag har lagt upp på den här bloggen är mina grilled cheeseburgare, en blandning av grillad toast och cheeseburgare. En så enkel rätt att tillaga, men ändå så löjligt god att det inte går att låta bli att älska den. Igår hade vi gäster så det kändes inte mer än rätt att bjuda på något riktigt smarrigt.    För att ge receptet en liten variation körde jag på lite jalapenos i mina den här gången. Jag älskar ju när det är lite hetta i mina burgare. Det var supergott och jag förundras verkligen av hur något så enkelt, med så få ingredienser, kan bli så sjukt. Köttet köpte jag nymalet från NK Saluhall, högrev från Ejmunds Gård. Extra smakrikt blir det ju när det är extra bra kvalitet. Någon dag ska jag göra en video där jag visar exakt hur det går till att göra en riktigt bra burgare. Stay tuned!    >>>>Klicka här för att komma till receptet<<<<    >>>>Klicka här för att komma till receptet<<<<    >>>>Klicka här för att komma till receptet<<<<