Favorit i repris: Cookie Pie (a.k.a. typ det godaste du kan äta)

Kommer ni ihåg den här gamla godingen? Det kanske inte är helt optimalt att dela ett sånt här recept på en måndag men då har ni i alla fall något att längta till i helgen tänker jag! Eller va sjutton, man kan väl äta cookie pie en helt vanlig tråkig måndag också. Det här receptet gjorde jag för Devote för lite mer än ett år sen. Den är helt outstanding på alla sätt och vis, smakar gudomligt och bara smälter i munnen. Och så är den busenkel att göra.    Ingredienser:  200 g smör2 dl rårörsocker1 dl ljus muscavadosocker2 ägg4 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat1 tsk salt1 tsk vaniljsocker200 g mörk och vit choklad3 msk Nutella  Gör så här:  1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda rumstempererat smör och socker i en bunke och vispa tills smeten blir ljus. 3. Rör i äggen och vispa ytterligare en stund.  4. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat i en skål bredvid. Häll blandningen i smeten och använd händerna för att röra ihop en kladdig deg. 5. Hacka chokladen i småbitar. De får gärna vara i olika storlekar, några lite mindre och några lite större. Häll den hackade chokladen i degen och blanda försiktigt.?6. Lägg degen i en ugnsfast form och tryck ut till kanterna med en slickepott. Nu kan du, om du vill, ringla över Nutella för att få lite extra chokladsmak. 7. Grädda i ugnen i ca 25 minuter eller tills kakan har fått en fast men kladdig konsistens. Servera varm med äkta vaniljglass.