Event med Tabasco

I söndags var jag på ett event med Tabasco som var väldigt trevligt. Det hölls på Kommendören, en av mina favoritrestauranger på Östermalm. Mm man nu kan säga så efter att varit där en gång... men den är faktiskt väldigt bra. Här kommer lite bilder i alla fall:      Vi fick en fördrink när vi kom. Den var gjord av cava, tequila, någon typ av fruktpuré och, såklart, lite Tabasco. Mums! Gillar drinkar med sting i.      Lollo var pepp! Skeden i halsband fick vi för att vi provsmakade chili-mash, som är massan av chilipeppar som lagras på ekfat i flera år och är grundingrediensen i Tabasco. Superspicy var det! Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av ingredienslistan: chili-mash, vinäger och salt. Det är det enda. Bra!      Eventet hölls som en vinprovning fast med fyra olika sorters Tabasco istället. Vi fick först prova själva såsen för sig själv med crostinipinnar, sen fick vi en rätt som passade ihop med varje sås.    En av rätterna var en hummertaco, mmmm. Älskar hummertacos!      En annan var ostron som man skulle hälla några droppar Tabasco på. Jag råkade hälla väldigt mycket, och sen när jag skulle äta ostronet så satt det fast i skalet så det enda jag fick i munnen var jättemycket chilisås.. Efter det smakade ostronet inte så mycket. Förevigade i alla fall bilden på Instagram under #harvestpartysthlm eftersom man kunde vinna...      ... en korg full med spicy prylar! Får se om min bild är bra nog. Dock tog Siri en exakt likadan bild (med massa fler likes såklart) så vi får väl se. Trevligt söndagsnöje i alla fall!