Ett, två, tre.

En: behind-the-scenes. Såhär ser det ut hos mig några gånger i veckan. Nu när jag jobbar heltid får jag ta tillvara på den lilla tid jag har på kvällarna för att göra recept, laga mat och fotografera. Min uppdatering är inte lika aktiv som tidigare men jag ser hellre att bloggen innehåller inlägg med kvalitet snarare än kvantitet. Och att skriva "det här har jag gjort idag"-inlägg varje dag känns inte jag. Vad tycker ni?    Två: burgare. Jag har ätit hamburgare två gånger den senaste veckan som jag inte har delat med mig av (om ni inte följer mitt konto på Instagram: @burgerland). Den första är från Angry Diner som ligger precis vid mitt jobb. God med massvis med ostsås som tydligen görs på en blandning av smältost, bechamelsås och jalapenos. Den andra är en hemmagjord variant som jag tyvärr inte alls var speciellt nöjd med. Lyckades inte göra köttet så knaprigt som jag ville och bröden blev torra när jag värmde dem. Hatar när jag misslyckas med burgare, borde ju vara rätt bra på det vid det här laget kan man tycka.    Tre: saker jag vill bli bättre på. Matstyling, fotografering, bildredigering. På jobbet igår fick jag styla en bild som kommer att läggas upp nästa vecka och även om jag tycker det är grymt kul ger det mig alltid lite prestationsångest. Att göra en matstyling är ofta så definitivt; har du smetat ut grädden har du smetat ut grädden, liksom. Ingen återvändo såvida du inte vill göra om allt. Som tur är har jag en så duktig kollega som hjälper mig att bli bättre.