En ny kebab i stan.

Min torsdagskväll blev inte alls kom jag hade planerat. Först blev jag inbjuden på en whiskyprovning på Hillenberg som jag var tvungen att tacka nej till för jag skulle på AW. Sen ställdes den AW:n in men då hade jag helt glömt bort whiskyprovningen så då bokade jag in en annan AW. Sen hörde jag av mina gamla Berghs-klasskompisar om att ses, men det visade sig efter någon timme att jag missuppfattat och det var idag de skulle ses. Och så ställdes även den andra AW:n in. Så då satt jag där alldeles ensam och sorglig. Och vad gör man då? Äter kebab såklart.  Ett nytt och mycket lovande kebabställe, Meat on A Stick, har ju öppnat i stan av killen bakom Instagramkontot @kebabspotting. Han har rest jorden runt för att hitta den perfekta kebaben och påstår sig nu kunna servera just detta till oss Stockholmare. Eftersom stället bara ligger en liten promenad bort från mig bestämde jag mig för att ta en take-away  Priserna ligger rätt mycket högre än kebaben vi är vana vid, men jag skulle också säga att detta är en helt annan grej. Med fräscha råvaror och fint komponerade i surdegsbröd med hemmagjorda såser och picklade grönsaker kan man inte riktigt jämföra dem med fyllekebab från lokala pizzerian. Jag tog Stockholm (115.-) med lamm/kalv eftersom det var den jag fick rekommenderad. Väldigt god, fräsch men ändå tillfredsställande. Längtar till nästa gång, då ska jag testa gyrosen (fläsk) och se om de kan tävla mot mina favoriter från Skåne!