En dag i matens tecken.

*Pling plong* sa det två gånger på dörren till kontoret idag och varje gång stod det en budkille utanför med en låda. Älskar att få lådor med spännande saker!      Första gången var det från Kungsörnen som lanserar sin nya bönpasta tillsammans med ingredienser till ett recept med edamamebönor. Lät väldigt gott men eftersom jag inte äter bönor lät jag min kollega smaka istället, han blev väldigt glad.      Nästa bud var från Allegrini som skickade en fantastisk låda full med ingredienser till att laga pizza tillsammans med två flaskor vin, bland annat denna. Mmmmm, så härligt! Eftersom jag skulle iväg på kvällen (och äta pizza) så fick jag lämna kvar ingredienserna på jobbet för att kunna laga imorgon istället.    Och ja, apropå pizza så gick jag efter jobbet vidare på ett event med Leksands Knäckebröd. De lanserar en ny och spännande produkt som är något så roligt som en knäckepizza, färdigpizza gjord på knäckebröd istället för vanligt bröd. Det var superkul att höra om varumärkets långa resa och att knäckebrödet bakas på samma sätt som det gjordes på 1800-talet när det började, utan tillsatser och onödigheter.    Efter lite provsmakning fick vi möjlighet att göra vår egen knäckepizza. Jag gjorde en italiensk med bland annat valnötter, pesto, tomater, soltorkade tomater, parmesan, rucola, parmaskinka och vitlöksolja. Och så lite jalapenos såklart. Supergott verkligen, blev förvånad över hur bra det ändå passade med knäckebröd som botten. Den är väldigt tunn och innehåller mindre kolhydrater än vanlig brödbotten. Kul grej ändå!