En bra ekologisk majonnäs?

Imorse gick jag upp, satte på Nyhetsmorgon, gjorde mig iordning, meddelande mina kollegor om att jag var på väg in till jobbet - för att sedan lägga mig rakt ner i sängen igen. Bara den enkla morgonrutinen gjorde mig andfådd och jag började känna en svag smärta i lungorna, ett varningstecken för någon som har dragits med lunginflammation ett flertal gånger. Jag hatar att bara ligga och göra ingenting, men det är väl så det får vara ändå. Jobb ifrån sängen helt enkelt!      Jag drack en kopp (eller ja, ett glas) grönt te på morgonen och insåg äntligen en sak som jag inte förstått förrän nu: jag mår illa av att dricka grönt te på tom mage. Jag har tidigare känt av det och trott att det har varit allt från graviditetsillamående (panik!) till allergi mot ingefäran som jag ibland har i, men efter lite googlande förstår jag att det är ganska vanligt. Någon annan som har det problemet?      Till frukost blev det ett kokt ägg med majonnäs och chiliflingor. Är inne på min tredje dag av sockerexperimentet och det går väl rätt bra, även om jag nu har börjat få rätt ont i huvudet. Vet inte om det beror på sjukdom eller sockerabstinens dock. Fick ett sug efter choklad igår men hejdade mig själv. Bästa och godaste grejen att äta om man är sötsugen:    - Frusna ekologiska bär - En skvätt grädde eller kokosmjölk  - Lite stevia - Kokosflingor   Blanda allt i en skål eller ett glas och ät, mums!      För övrigt, kan vi prata lite om majonnäs? Ni vet ju att jag förespråkar en så nära 100% ekologisk kost som möjligt men en sak har jag inte lyckats hitta som är bra nog, och det är majonnäs. Jag måste säga att, förutom när man gör den själv såklart, så är Hellman's den godaste. Har inte lyckats hitta någon ekologisk som är i närheten. Har ni några förslag? Jag hade gärna köpt en ekovariant!    OBS! Såklart inte sponsrat eller så. Jag säger alltid till om jag samarbetar med någon eller har fått en produkt hemskickad, ibland vill man bara uttrycka positivitet över något man tycker om.