Ekologisk cola på Fotografiska

Idag hängde jag med Rebecca på en supertrevlig lunch på Fotografiska. Det var RedBull som anordnade eventet för att lansera ett samarbete mellan restaurangen och deras ekologiska, 100% naturliga Simply Cola. Under lunchen satt jag bredvid Niklas, marknadschef på RedBull, och vi pratade om att varumärket inte vanligtvis förknippas med just naturligt och eko, vilket gör den här produkten extra intressant.  Kökschefen på Fotografiska hade komponerat en meny med grönsaker i fokus som matchade råvarorna i drycken. Till förrätt åt vi den här svartrotsrätten med en kräm smaksatt med citron och dragon, frasigt kycklingskinn och krutonger. Mmmm! Det här var utsikten från min sittplats. Så härligt väder! Efter lunchen fick vi möjlighet att kika på utställningen så jag tog en liten promenad genom huset och kollade bland annat på Patrick Demarcheliers fotografier. När jag var pluggade mode i New York och var mycket insatt i modevärlden var han en riktig favorit. Nu när jag gick omkring och kikade på utställningen uppskattade jag de vackra fotografierna, men inte så mycket mer än så. Min tid i modebranschen är long gone!  Efteråt tänkte jag ta bussen men det slutade med att jag gick genom hela staden hemåt. Det var himla skönt att bara promenera i solen och lyssna på en podcast.  När jag kom hem stod två bud och väntade utanför dörren: korvar med 90% kött från Bullens och lite sötströ att baka morotsmuffins med från Hermesetas. Alltid trevligt, även om jag just nu mest är sugen på lösgodis. Mmmmmmm!!! Jag har ju lite i skafferiet, kanske borde ta en liten smakbit...