Drömkakan - chokladkaka med två sorters smörkräm

Håll i hatten, för här kommer ett riktigt galet  dekadent chokladrecept. Det är på gränsen att vara en tårta eftersom den är så mäktig, men jag kallar det ändå för en kaka eftersom det är som en blandning av mitt favoritbakverk rulltårta och en riktigt smarrig kladdkaka. Inspirationen kommer ifrån Zeinas Kitchen och hennes chokladtårta med chokladsmörkräm, men jag öste på med typ dubbelt så mycket smörkräm och gjorde om receptet litegrann. För att göra kakan extra festlig smaksatte jag smörkrämen på två sätt: en med mocka, en med kakao. Är ni inte lika galna i smörkräm som jag går det såklart bra att halvera till en mer rimlig nivå. Jag kallar den: DRÖMKAKAN!  Drömkakan Kakan (modererat recept från Zeina)4,5 dl mjöl4,5 dl socker1,5 dl kakao2 tsk vaniljsocker1 msk bakpulver2 ägg2 dl mjölk1,5 dl smält smör1 tsk salt2 dl kokhett vattenSmörkräm300 g rumsvarmt smör8 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker0,5 tsk vaniljpulver 2-3 msk grädde Smaksättning 1: Choklad 2 msk kakao Ev. en extra skvätt grädde Smaksättning 2: Mocka 1-2 msk starkt kaffe Kakan: Sätt ugnen på 175 grader (160 grader varmluft). Klä botten av en springform med bakplåtspapper och smöra sidorna. Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt det smälta smöret, mjölken och äggen. Rör runt till en tjock smet. Tillsätt det kokande vattnet under omrörning och vispa sedan smeten ordentligt i ca 1 minut så att luft vispas in och den blir fluffig. Häll smeten i springformen. Grädda i ugn i ca 30-35 minuter. Känn med en sticka när den är klar, den får gärna vara lite kladdig i mitten men inte rinnande. Låt kakan svalna helt och hållet innan du lägger på smörkrämen. Smörkrämen: Lägg smör och florsocker i en bunke, använd gärna en KitchenAid eller liknande om du har. Blanda smöret med florsockret ordentligt så att det blir en kräm. Tillsätt därefter vaniljpulver, vaniljsocker och grädde till önskad konsistens. Dela upp smörkrämen i två bunkar. Smaksätt de båda med sina respektive smaksättningar och blanda runt ordentligt.Innan servering: Applicera smörkrämen i omgångar på kakan, rör gärna runt så att det blir en fin "swirl" där båda färger syns. Riv gärna lite choklad över som dekoration. Servera direkt eller förvara i kylskåpet tills det är dags! Räcker till ett stort, hungrig sällskap!