COPYCAT-RECEPT: Chocolate banana pudding från Magnolia Bakery

För några veckor sedan gjorde jag ju en variant av Magnolia Bakerys chocolate banana pudding som jag åt i New York sist jag var där. Den varianten var lowcarb och hälsosam, det blev supergott, men jag kom på att jag ju måste göra en "vanlig" variant också. Det här, mina vänner, är en SJUKT GOD dessert som jag rekommenderar alla människor att göra. Varför inte ikväll,  för att fira morgondagens nationaldag?  Chocolate banana pudding(2 personer)1 banan1 ruta kärleksmums eller annan mjuk kaka3 dl grädde2 msk kakao3 msk kondenserad mjölk0.5 tsk vaniljpulver Vispa grädden toppig. Blanda kakao med kondenserad mjölk och vaniljpulver i en bunke. Vänd ner grädden i blandningen, försiktigt så att luften inte går ur grädden. Skär banan i slantar. Smula kakan i grova delar. Alternera kaka, banan och gräddblandning i ett glas i flera lager. Toppa med några skivor banan. Ät direkt eller låt stå kallt tills det är dags för servering.