Chiapudding med vanilj och kakaonibs
Tack för alla svar på mitt inlägg igår. Blir så himla glad av att höra vad ni tycker om, vad ni vill se mer av och varför ni läser min blogg. Ska gå igenom svaren under dagen. Tack <3 Jag äter aldrig frukost nuförtiden. Och med aldrig menar jag verkligen noll vardagar i veckan. Ibland äter jag någon banan på jobbet men för det mesta går jag utan mat fram till lunch. Jag skulle inte säga att det är ett problem för jag tror inte riktigt på myten "frukost är den viktigaste måltiden på dagen" men det känns synd eftersom det finns så mycket gott man kan äta! Tar mig helt enkelt inte tid. Men igår tog jag tag i mig själv och gjorde en chiapudding som har fått stå i kylskåpet över natten. Så nu sitter jag här och äter frukost innan jobbet. Bra gjort, Sofie! Chiapudding måste vara förra årets mest trendiga frukost men jag fastnade aldrig riktigt för det då. Kanske främst för att det krävdes planering och det är jag ju inte så bra på. Men det är gott ibland, speciellt med smaksättningar som får den att påminna om glass. Nästa gång funderar jag på att smaksätta med lakritspulver, kan det bli gott tro? Chiapudding med vanilj och kakaonibs1 dl grädde 0,5 dl vatten2 msk chiafrön (mina är från Renée Voltaire)0,5 tsk vaniljpulver 1 krm stevia1 tsk kakaonibs Garnering: ekologiska hallon, blåbär och kakaonibs 1. Blanda alla ingredienser i ett glas eller en kopp. 2. Lägg in i kylen med folie över. Rör runt då och då med en sked under den första timmen så att fröna klumpar sig och blandas med vätskan ordentligt.3. Låt stå i kylen över natten. Servera på morgonen tillsammans med lite bär och extra kakaonibs.