Chark & nybakat surdegsbröd

Fredag kväll: Charkbricka med ostar, salami, färsk frukt, ostkex och mörk choklad. Min nuvarande favoritkombination: Grùyere med fikonmarmelad. Och nashipäron!! Har ni smakat? Otroligt goda och krispiga.  Lördag morgon: Nybakat surdegsbröd (blir bättre och bättre för varje gång - det här var helt grymt. Älskar att baka bröd!!) med pålägg. En med majonnäs, ägg, citron och persika, en med ost och tomater. Och så en liten kiwi.  Den här helgen har varit precis lika lugn som jag hade hoppats på. Vi var hemma både fredag och lördag kväll, med promenader och luncher på stan som aktivitet på dagarna. Det kanske låter tråkigt men just nu är det precis vad jag behöver. Det är dessutom bra att jag hunnit vila ordentligt för nästa vecka bjuder på en hel del jobb: Måndag: Film för KIT. Fotografering av lägenhet. Ett mycket viktigt och mysigt möte som ej är jobbrelaterat. Middag hemma hos Alex och Sanaz. Ev träning. Tisdag: Film för Gastrofy. Mitt månatliga besök på Engla-kliniken. Möte med restaurang. Kvittoredovisning. Avslöjande av en rolig kampanj jag är med i och som fortlöper under hela veckan. Onsdag: Film för KIT. Fotografering på restaurang. Fortsättning kvittoredovisning. Träning. Torsdag: Headerfotografering med Lisa. Film för KIT. Fredag: Film för KIT (kör stenhårt den här veckan som ni ser). Träning. Bilfärd ner till Skåne där vi spenderar en hel vecka <3