Ceasarsallad av grönkål med juliga smaker

Hej fellow foodlovers. Idag har jag varit iväg exakt hela dagen på en workshop för ett varumärke för att hjälpa till att spåna fram nya produktidéer, himla roligt! Jag träffade en massa trevliga människor, fick mycket nya idéer och tankar och tog en liten toa-selfie (eller två) där jag försökte visa upp min namnlapp - inte varje dag man får bära en sån!  När jag kom hem kikade jag in i kylskåpet och upptäckte att jag hade en hel del ost, grönkål, nitritfritt ekologiskt bacon och andra smågrejer hemma, så jag bestämde mig för att göra en grönkåls-ceasarsallad med jultouch, där de juliga smakerna kommer från valnötterna, ädelosten och tranbären. Så sjukt gott och sprängfullt av nyttigheter! Jag höftade lite med ingredienserna så jag kan tyvärr inte ge er exakta mått men jag lovar att det blir gott hur ni än gör, så länge ni smakar av under tiden ni lagar. Och ni kan lägga och utesluta lite vad som helst egentligen.  Dressingen är en variant på en vanlig ceasar-dressing som smakar ungefär som originalet, fast utan sardeller och med parmesanosten i. Här kommer receptet:  Grönkåls-ceasarsallad med jultouch  Grönkål, bladenTranbär Valnötter, grovt hackadeKnaperstekt bacon, klippt i bitarÄdelost Getost Röd chil,i hackad i små bitar Dressing (1 person) 1 liten vitlöksklyfta 40 g parmesanost 2 msk majonnäs 0.5 tsk citronsaftSalt & peppar  Mixa dressingen i en mixer tills allt är blandat, det kommer bli som en smulig majonnäs ungefär. Massera in dressingen i grönkålen med händerna ordentligt, låt den stå i några minuter så att bladen mjuknar. Blanda sedan ner resterande ingredienser efter tycke och smak. Servera!