Brioche på Max Hamburgare
Igår var jag inbjuden till Max Hamburgares provkök för att prova deras nyhet: ett briochebröd! Jag var ju där för några månader sen för att prova deras Crispy Fries när de skulle lanseras och nu är det alltså dags för nästa produktutveckling. Gillar verkligen att Max vågar förändra sig och hela tiden förbättra sin produkt. Chefskocken på Max testkök berättade om brödet, som är bakat på äkta smör och är en variant av det mjuka, franska briochebrödet som personligen är min favorit när det gäller hamburgerbröd. Det kommer lanseras i samband med burgaren ni ser på bilden, med bland annat jalapeno relish och en uppdaterad majonnäs, mmm! Margaux, Michaela och Pelle var där, mycket glada och snart mycket mätta. Och hur vad brödet då? Mycket bra måste jag säga! Friscobrödet har jag tröttnat lite på så det är kul att det kommer något nytt. Jag bad om en extra brödbit bara för att smaka på det utan tillbehör och det var mjukt, luftigt, smörigt - precis som det ska vara. Nu håller jag tummarna för att de börjar sälja detta bröd även i matbutiker, för utbudet där behöver verkligen breddas.