Blomkål och torsk

Den här oredigerade bilden är den första tagen med min iPhone 6, den kom äntligen idag! Kan inte riktigt avgöra om kameran är mycket bättre eller inte, men eftersom min förra mobilkamera var skadad så är det definitivt en förbättring. Nu hoppas jag på att ta lite mer vardagsbilder till bloggen.  Ikväll blir det en rätt som blivit lite av en favorit. Det liknar tyvärr någon typ av hundmat men jag försäkrar er om att det är mycket godare än vad det ser ut. Det här brukar jag göra när jag inte har någon ork att laga något som tar tid eller är så hungrig att det helt enkelt måste gå snabbt. Tork- och blomkålsröra  1 paket KRAV-torsk 1 litet blomkålshuvud smör salt peppar persilja   1. Gör små buketter av blomkålen och börja stek på mellanvärme till den får lite färg.    2. Lägg i fisken i små bitar och stek tillsammans med blomkålen. Låt fisken falla sönder så att allt blandas i en enda (inte så vacker men god) röra.    3. Avsluta med ytterligare lite mer smör, persilja, salt och peppar.