Att frosta av.
Hej! Vad hittar ni på en söndagkväll som denna? Själv gör jag något som jag aldrig gjort tidigare – nämligen frostar av frysen. Under de två år vi har bott i lägenheten har tanken aldrig slagit mig men när det gått så långt att vi inte kunde öppna dörren fick jag tvingas inse att någon behövde göras. Med lite how-to-råd från mamma står den nu och droppar vatten i en bunke och jag hoppas bara att det blir klart snart så att jag kan lägga mig. Det positiva med att frosta av frysen är dock att man får återupptäcka all mat man har sparat i den. Bland annat hittade jag: – En hel tigerkaka med blåbär i som jag inte orkade äta upp efter att jag slickat all smet från skålen – En bunke med hemmagjord LCHF-chokladglas – Två paket skalade räkor – Vildlax i bitar som jag beställde från Östermalmshallen för en massa (onödiga?) pengar – Flera kilo ekologisk köttfärs Håller tummarna för att 1. allt inte tinar nu när det ligger i kylskåpet och 2. att maten fortfarande är ätbar. Hur länge kan mat ligga i frysen innan det blir dåligt?