Att börja dagen.

En annan sak som är så himla viktig på ett bra hotell är frukosten. När jag är hemma kan jag gå i flera dagar utan att äta frukost, men på semestern sätter den standarden för resten av dagen. Vår hotell ska tydligen ha en fantastisk frukostbuffé men än så länge har vi varit lata och beställt upp maten på rummet. Och betyget? Mycket väl godkänt!    Bästa: Scrambled eggs. Fransmän vet hur man gör äggröra på det bästa sättet (det vill säga, det sättet jag själv gör det på) och den här är precis lagom krämig och smakrik. Bästa jag ätit på något hotell faktiskt.  Sämsta: Att citronjuicen jag beställde imorse var exakt just det - juice från en pressad citron utan något annat iblandat. Mycket nyttigt och uppfriskande men gud vilken chock min mun fick när jag tog en klunk av den supersura juicen. Vem dricker juice såhär?! Farligaste: Att man vare sig man vill eller inte får en korg med croissants, chokladcroissants, brioche med mera vid varje beställning. Det går liksom inte att låta bli att äta.