Yoghurt-/kokostoppar

Jag har blivit helt förälskad i kokostopparna med smak av choklad och yoghurt som man kan plocka på sig bland naturgodiset så bestämde därför mig för att prova göra egna. Det blev gott men nästa gång tar jag mig nog en tripp till närmsta matbutik för att köpa orginalet, det är oslagbart. Men dessa hemmagjorda är ändå värda att pröva!   INGREDIENSER:Philadelphia 125 gKvarg 3/4 dlKokos 1,5 dlValfritt: ljus choklad/mjölkchoklad/bär   1. Lägg Philadelphian i en skål över ett vattenbad tills det har mjuknat men inte blivit rinnigt. 2. Häll sedan i kvarg och kokos.3. När smeten har svalnat rör du ner, i mitt fall, hackad choklad. Viktigt att vänta tills smeten har svalnat annars kommer chokladen smälta.4. Stoppa sedan in kokostopparna i frysen i ungefär 2 timmar innan de äts.    INGREDIENTS:Philadelphia 125 gQuark 3/4 dlShredded coconut flakes 1,5 dlChocolate/berries   1. Put the Philadelphia in a bowl over a water bath until the Philidelphia gets softer.2. Add the quark and coconut flakes.3. When the batter has cooled, stir the chocolate or berries.4. Then put the balls in the freezer for like 2 hours.    Emelie