Yoghurt bakelse med hallon och banan

Gjorde ett supergott mellanmål idag som jag tidigare har gjort men valde att även ha banan i fyllningen denna gång. Råkade dock ha den i ugnen lite gör länge men det gör inget, den var supergod ändå!   INGREDIENSER1 dl havregryn2-3 msk kokosflingor (mer/mindre efter smak)¼ tsk bakpulverca. 4 msk vaniljyogurtHallon Banan Blanda samman havregryn, kokosflingor och bakpulver. Rör ner vaniljyogurten och blanda till en kletig smet. Fördela halva havresmeten i en liten bakform eller på ett bakplåtspapper på en plåt. Häll på hallonen och lite skivad banan och sedan resterande havresmet över hallonen så att det täcker. Grädda cirka 8-10 minuter på 200 grader.   INGREDIENTS1 dl oats2-3 tbsp coconutflakes (more/less after taste)¼ tsp bakingpowder4 tbsp vanillayogurtRaspberriesBanana Mix the oats, coconutflakes and bakingpowder together. Pour down the vanillayogurt and mix to a thick batter. Put half of the oatbatter in a small bakingform or on a bakingpaper on a tin. Put the filling on top and put the rest of the oatbatter on top of the filling so it covers. Bake in oven for 8-10 minutes at 200 degrees celcius.   Emelie