Yoghurt bakelse med hallon

Det fick bli en sen uppdatering på dagens otroligt goda mellanmål som jag smaskade i mig efter skolan. Jag har varit helt tom på inspiration på senaste men Johanna tipsade mig om detta recept som hon dessutom har kommit på själv, receptet är helt fantastiskt! Absolut en ny favorit till mellis eller frukost. Rekommenderas starkt om du älskar kokos och hallon!   INGREDIENSER1 dl havregryn2-3 msk kokosflingor (mer/mindre efter smak)¼ tsk bakpulverca. 4 msk vaniljyogurtca. ½-1 dl hallon Blanda samman havregryn, kokosflingor och bakpulver. Rör ner vaniljyogurten och blanda till en kletig smet. Fördela halva havresmeten i en liten bakform eller på ett bakplåtspapper på en plåt. Häll på hallonen och sedan resterande havresmet över hallonen så att det täcker. Grädda cirka 8-10 minuter på 200 grader.   INGREDIENTS1 dl oats2-3 tbsp coconutflakes (more/less after taste)¼ tsp bakingpowder4 tbsp vanillayogurtabout ½-1 dl raspberries Mix the oats, coconutflakes and bakingpowder together. Pour down the vanillayogurt and mix to a thick batter. Put half of the oatbatter in a small bakingform or on a bakingpaper on a tin. Put the filling on top and put the rest of the oatbatter on top of the filling so it covers. Bake in oven for 8-10 minutes at 200 degrees celcius.   Emelie