Wrap med tonfiskröra

Gjorde en favorit i repris på en av de enklaste luncherna jag vet. Det är alldeles perfekt som lunch och går att variera i massor av olika varianter genom att byta ut fyllningen. Originalreceptet kommer från Sofie men HÄR kan ni hitta ett tidigare recept från vår blogg.    INGREDIENSER (1 portion)Wrap 2 äggvitor 2 ½ msk valfritt mjöl (havremjöl, grahamsmjöl, vetemjöl...) 1 krm salt   Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Tillsätt mjölet och saltet. Bred ut smeten till en cirkel antingen i en non-stick form eller på ett oljat bakplåtspapper som sedan läggs i en bakplåt. Gör inte cirkel för tunn och inte heller för tjock utan ligg på något mellanting. Grädda i ugnen 5-6 minuter på 200 grader. Tonfiskröra0,75 dl kesoca. 20 g mosad fetaost1 msk tomatpure1 krm sambal oelek1 pressad vitlöksklyfta1 tsk finhackad basilika2-3 hackade soltorkade tomaterSalt, peppar, oregano och paprikakrydda efter smakca. 75g tonfiskBlanda samman alla ingredienser till röran i en skål. Fyll wrapen med röran och tillsätt grönsaker om du vill. Jag tyckte dock att det räckte med enbart salladsblad.    HOMEMADE WRAP WITH TUNAFILLING (1 portion)Wrap2 eggwhites2 ½ tbsp optional flour (oatflour, grahamflour, whole wheat flour..)1 pinch salt   Whisk the eggwhites hard until fluffy. Add the flour and the salt. Spread to a circle on a non-stick form or on a greased baking paper. Don't make the circle too thin and not too thick, something in between. Bake in oven for 5-6 minutes at 200 degrees celcius   Tunafilling0,75 dl cottage cheeseabout 20g mashed feta cheese1 tbsp tomatoe puree1 pinch sambal oelek1 pressed clove of garlic1 tsp minced basil2-3 chopped sundried tomatoessalt, pepper, oregano and chili spices after taste. about 75g tuna   Mix all the ingredients in a bowl. Fill the wrap with the filling and add some vedgetables if you want to, but I thought just lettuce was enough.      Johanna