Waffles

Söndagar kräver en lite längre sovmorgon och en lite lyxigare frukost. Idag kom jag på ett eget recept på våfflor och de fick riktigt bra betyg av både mig, mamma och pappa. Jättegoda!   INGREDIENSER (3st våfflor) ½-1 dl mjölk2 msk mjöl (t.ex. graham, havremjöl eller kanske kokosmjöl. Jag använde grahamsmjöl och havremjöl)3-4 urkärnade dadlar1 tsk kokosolja1 tsk linfrön1/2 tsk bakpulver2 msk kokosflingor1 ägg½ dl keso5-6 mandlarEn nypa saltValfritt: nötssmör   1. Mixa mandlar och dadlar i en mixer. 2. Tillsätt ägg, linfrön, kokosolja, kokosflingor, keso och salt (ev. nötssmör om man vill)3. Blanda mjöl och bakpulver i en bunke, rör ner den mixade smeten. Tillsätt mellan ½-1 dl mjölk beroende på hur tjock smeten är, den ska vara lite halvtjock.4. Grädda i ett våffeljärn och servera tillsammans med varma hallon!   Johanna