VINNAREN AV TÄVLINGEN

Ett stort GRATTIS till Kajsa-Stina Yström som är vinnaren till vår "Dessert"-tävling! Vi föll för hennes originella recept samt fantastiskt fina bilder. Cheesecaken ser underbart god ut, dessutom imponerande att den faktiskt är raw.   HÄR ÄR HENNES RECEPT:   Raw jordgubbscheesecake. En av de bästa tårtorna som jag har gjort och det var heller inte så svårt att göra. Lite tidskrävande var det dock! ;) Jag rekommenderar denna tårtan varmt!!Lager ett: * 10 färska dadlar * 200 g mandlar * 1/4 dl vatten   Börja med att plocka bort kärnorna från dadlarna. Mixa sedan alla ingredienser till en nötig botten och tryck ut i en form med löstagbara kanter.   Lager två: * 1 dl sirap (orginal receptet använde agavesirap) * 1 banan * 6 dl cashewnötter * 1 tsk vaniljpulver * ½ dl kokosolja/kokosfett * 200 g jordgubbar * Saften ifrån 3st lime (Jag använde bara 2st, smaka av ifall du vill ha mer eller mindre)   För-mixa nötterna lite grann. Mixa sedan alla ingredienser till en hyffsad slät smet. Häll smeten över nötbottnen och ställ in i frysen ca. 1h (lagrena måste hinna frysa).   Lager tre: * Saften från 1 lime * 200 g jordgubbar * ½ dl sirap (orginal receptet använde agavesirap) * 2 msk linfrön   Mixa jordgubbarna, sirapen och limesaften till en slät smet. Blanda sedan ner linfröna. Häll smeten på kakan och låt stå i frysen i 5-6h. Ta ut kakan en stund innan servering så att den hinner tina lite grann! :)   TILL ALLA VÅRA KÄRA LÄSARE: Vad tyckte vi om vår första tävling? Är det något ni vill ha mer av? Själva tycker vi att det är superkul att involvera er i bloggandet och skicka ut lite priser. Era åsikter är guldvärda och vi skulle bli superglada om ni kunde slänga iväg en liten kommentar :) KramarEmelie, Johanna och Sofie