Vegetarisk lasagne

Så ledsen för att bilderna inte ger lasagnen rättvisa, för detta mina damer och herrar är den godaste lasagnen NÅGONSIN! Jag och en kompis var sugna på en vegetarisk lasagne för ett tag sen och plockade på oss allt möjligt som vi tycker är gott. Resultatet blev en succé och var bara tvungen att göra en till sats så fort matlådorna tog slut. Läs receptet och spana in alla ingredienser, MUMS! INGREDIENSERSpenatplattorPaprika 1 stZucchini 1 stOlivoljaGul lök 1 stVitlöksklyftor 2 stCreme Fraiche 5 dlKrossade tomater ca 650 gPesto 3 mskRiven ost 2 dl +valfri mängd till toppingFetaost 150 gHackad spenat (jag hade fyrst) ca 200 g1. Sätt ugnen på 225 grader.2. Tomatsås: Hacka gullök och vitlök och fräs i en stekpanna med olivolja. Tillsätt krossade tomater. Skär upp paprika och lägg ner i såsblandningen. Låt koka i 5-10 minuter.3. Creme Fraiche sås: Skär upp zucchinin och koka (låg värme) i en kastrull tillsammans med creme fraiche i cirka 5 minuter. Tillsätt 2 dl riven ost.4. Om du har fryst spenat, värm den i en kastrull med lite vatten i botten.5. Nu får du lägga allt i lager i vilken ordning du vill, men börja med en av såserna och avsluta med en av såserna. Minns jag rätt såg mina lager ut såhär; Tomatsås, lasagneplattor, creme fraiche sås, spenat och fetaost, lasagneplattor, tomatsås, lasagneplattor, creme fraiche sås, spenat och fetaost osv. Såserna bör räcka till ca två lager vardera.6. Toppa med riven ost.7. Ställ in i ugnen i cirka 25 minuter.