Vanilla-lemon baked mousse

Dagens frukost blev riktigt fräsch och god! Vanilj och citron/lime gör sig verkligen bra tillsammans tycker jag, och bananen ger god naturlig sötma och gör frukosten lite mer mättande. Har ni prövat vår chokladvariant på bakad mousse? Om inte finns den HÄR men tycker ni ska pröva detta recept också!   INGREDIENSER1 äggvita1 dl kvarg/turkisk yogurt½ mosad banan (kan bytas ut mot 1-2 msk sötning)1 tsk ekologiskt vaniljpulver1-2 msk kokosflingorNågra droppar citronsaftkokos till garnering   Vispa äggvitan hårt till ett skum. Rör ner övriga ingredienser. Häll ner smeten i en ugnsfast form och strö kokosflingor över. Baka i ugnen på 225 grader cirka 10 minuter. Ät som den är eller med valfritt som t.ex. hallon   INGREDIENTS1 eggwhite1 dl quark/greek yogurt½ mashed banana (can be replaced by 1-2 tbsp optional sweetner)1 tsp vanillapowder1-2 tbsp coconutflakesa few drops lemonjuicecoconutflakes for topping   Whisk the eggwhite hard until stiff. Pour down the other ingredients. Pour down the batter into an ovensafe form and pour some coconutflakes on top. Bake in oven at 225 degrees celcius for about 10 minutes. Eat as it is, or for example with raspberries or optional topping.    Johanna