Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Vaniljdavos med piggelinfluff

En riktigt välsmakande frukost väntade på mig denna härliga fredagsmorgon! Det var verkligen supergott, smakerna gifte sig otroligt bra och det kändes riktigt fräscht och gott. Fluffet går självklart att använda till mycket annat, t.ex. pannkakor, gröt eller liknande.    Vaniljdavos 1 dl kvarg + 1-2 krm vaniljpulver eller 1 dl vaniljyogurt 1 dl havregryn 1 tsk sötning (valfritt, jag använde det inte) 1 tsk linfrön   Blanda samman alla ingredienser och ställ in i en skål med plastfolie över under natten.   Piggelinfluff 1 äggvita 3/4 dl kvarg 1/4 dl vaniljyogurt (eller kvarg + vaniljpulver) ca. 1 ½ - 2 dl vindruvor   Vispa äggvitan till ett hårt vitt skum i en bunke. Mixa vindruvorna i en mixer till en geggig massa. Häll ner kvargen och vaniljyogurten och mixa samman. Rör försiktigt ner smeten i bunken och blanda samman allt.   Overnight vanillaoatmeal 1 dl quark + 1-2 pinches of vanillapowder or 1 dl vanillayogurt 1 dl oats 1 tsp sweetner (optional, I didn’t use) 1 tsp flaxseeds Mix all the ingredients and put in a bowl with plasticwrap over the night.   Grapefluff 1 eggwhite ¾ dl quark/greek yogurt/yogurt ¼ dl vanillayogurt (or quark + vanillapowder) about 1 ½ - 2 dl grapes   Whisk the eggwhite hard in a bowl until fluffy. Mix the grapes in a mixer. Add the quark and vanillayogurt and mix it together. Carefully pour down the batter in the bowl with the eggwhite and mix everything together.      Johanna

Föregående inlägg

Rainbow mugcake

Nästa inlägg

Homemade bars

Till bloggens startsida

foodporn