Vanilj/choklad/hallon mugcake

Mugcake till frukost, inte riktigt förvånad. Men idag kunde jag inte riktigt bestämma mig för vilken smak eller typ utav mugcake jag ville ha.. så det resulterade i att jag kombinerade tre olika smaksättningar och det blev faktiskt riktigt gott och riktigt tjusigt!   INGREDIENSER (1 portion)1 dl havregryn1 ägg½ tsk bakpulverca. 1 msk sötning (mer/mindre beroende på smak)Chokladlager1 tsk kakao1 msk kallt kaffe1 msk kvargVaniljlager1 krm ekologiskt vaniljpulver (eller mer vaniljsocker)1 msk vaniljyogurtHallonlagerca. ½-3/4 dl mosade hallon   Blanda samman havregryn, ägg, bakpulver och sötning i en skål. Dela upp smeten i tre skålar. Tillsätt ingredienserna till chokladlagret i en skål, vaniljlagret i en och hallonlagret i en annan. Häll sedan ner smeterna en och en i en stor kopp och kör i micron cirka 1-2 minuter på full effekt.   VANILLA/CHOCOLATE/RASPBERRY MUGCAKE (1 portion)1 dl oats1 egg½ tsp bakingpowderabout 1 tbsp sweetner (more/less depending on taste)chocolatelayer1 tsp cacao1 tbsp coffee1 tbsp quarkvanillalayerpinch vanillapowder 1 tbsp vanillayogurtraspberrylayerabout ½-3/4 mashed raspberries   Combine oats, egg, bakingpowder and sweetner in a bowl. Divide the batter into three different Bowls. Add the ingredients for the chocolatelayer into one bowl, for the vanillalayer into one and the rapsberrylayer into another. Pour the batter one by one into a cup and put in oven for about 1-2 minutes at full effect.   Johanna