Vanilj kesokvarg med äppelpajstopping

Åt ett så sjukt gott mellanmål innan min fotbollsträning drar igång! Detta smakade verkligen riktigt bra plus att det är ett grymt bra uppladdningsmål med en fin blandning av fett, kolhydrater och protein.   INGREDIENSER Vanilj kesokvarg1 dl keso 2 dl kvargVaniljpulver/vaniljsocker efter smak(kvargen och/eller keson kan självklart bytas ut mot t.ex. vaniljyogurt osv)Äppelpajtopping ½ äpple1 msk fiberhavregryn1 msk kokosflingor1 msk solroskärnor1 msk linfrön1-2 tsk jordnötssmör (kan uteslutas helt eller bytas ut mot honung eller annat nötsmör)½ msk smält kokosoljaKanel efter smak   1. Blanda samman keso, kvarg och vaniljpulver i en skål2. Tärna äpplet och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med kanelen hur mycket du vill ha.3. Micra äppelbladningen på högsta effekt i 2-3 minuter, när den är färdig häll den över vanilj kesokvargen och ät medan den är varm!   Johanna