Världen godaste chokladrutor

Dessa väldigt goda chokladrutor finns alltid i vår frys här hemma, som man kan ta fram när man blir lite sugen. Men dem har varit slut under ett bra tag, så idag när jag hade lite tid över passade jag på att bakade dem. Mocka rutor, ca 40 st2 ägg2 dl socker1 ½ dl mjölk4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker1 msk kakao150 gram smör, smältGlasyr:4 msk kallt kaffe 3 dl florsocker1 msk kakao2 tsk vaniljsocker50 gram smör, smältGarnering:Strössel eller kokosflingor   Sätt ugnen på 200 grader. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, vik upp så det blir en kant runt om. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt mjölk. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, och kakao i en dunke. Rör sedan ner mjölkblandningen och tillsätt det smälta smöret. Bred ut smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen i cirka 10-15 min. (kolla vid 10 min så kakan inte blir torr) Kakan brukar bli klar  vid 12 min. Glasyr:Blanda kaffe med florsocker, kakao och vaniljsocker till en jämn smet. Tillsätt det steka smöret. Bred glasyren på den varma kakan. Strö över strössel eller kokosflingor. Låt sedan svalna innan man skär i bitar.   Sofie