Underbar ananaspaj

Jag bara måste dela med mig av det här underbara receptet på ananaspaj, fyllningen är helt underbar! Denna paj brukar vi ofta äta hos min syster då den är en stor favorit hos familjen. Haha och förresten, var bara tvungen att lägga upp den sista bilden som är tagen av min treåriga systerson, tycker att det var bra gjort av honom!   RECEPT:Socker 1 dl Vetemjöl 3 dl Bakpulver 1 tsk Smör 150 g Fyllning: Krossad ananas 400 gCreme fraiche 2 dl Socker 0,5 dl Vaniljsocker 2 tsk Ägg 1 st   1. Smält smöret och låt det svalna lite. 2. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en stor skål och rör ner smöret och blanda till en deg. 3. Tryck ut degen i pajformen, gärna med avtagbar botten. 4. FYLLNING: Lägg ananas, creme fraiche, socker, vaniljsocker och ägg i en skål och blanda ordentligt. 5. Häll upp fyllningen i pajskalet och grädda i ugnen på 200 grader i 30 minuter.   RECIPE: Sugar 1 dl Flour 3 dl Baking powder 1 tsk Butter 150 g Filling:Chrushed pineapple 400 g Creme fraiche 2 dl Sugar 0,5 dl Vanilla sugar 2 tsk Egg 1   1. Melt the butter and let it cool. 2. Mix flour, sugar and bakingpowder in a bottle and stir the melted butter to a dough. 3. Press out the dough in the pie plate. 4. FILLING: Mix pineapple, creme fraiche, sugar, vanilla sugar and egg in a bowl. 5. Pour the filling over the piecrust and put in the oven at 200 degrees in 30 minutes.   Emelie