Ugnsbakad rabarber&hallon gröt

Åh vad jag saknade ugnsbakad gröt under tiden jag var i USA. Bestämde mig därför för att göra det imorse och det fick bli en lite somrigare variant. Den smakade iallafall supergott även fast den var väldigt simpel!   INGREDIENSER 1 dl havregryn1 äggvita/1 ägg2 msk kvarg/yogurt½ tsk bakpulver1-2 msk kokosca. 1 msk sötning1 tsk vaniljpulverhallon och rabarber efter smak   Blanda samman alla ingredienser i en bunke. Häll ner i en ugnsfast form och grädda cirka 12-15 minuter på 225 grader.   OVENBAKED RHUBARB&RASPBERRY OATMEAL1 dl oats1 eggwhite/1 egg2 tbsp quark/yogurt½ tsp bakingpowder1-2 tbsp coconutflakesabout 1 tbsp sweetner1 tsp vanillapowderraspberries and rhubarbs after taste   Combine all the ingredients in a bowl. Pour down in a ovensafe form and bake in oven for 12-15 minutes at 225 degrees celcius.      Johanna