Ugnsbakad kokosgröt med mango
Åh vilken smarrig frukost detta blev! Jag är förälskad i kokos och tillsammans med mango är det verkligen såå gott. Gillar ni också den kombon, rekommenderar jag er att testa! INGREDIENSER 1/2 dl havregryn1 msk kokosmjöl½ tsk bakpulver3 msk kvarg1/2 dl kokosmjölk (den vita delen)1 äggvita1 ½ dl upptinad mangoca. 1 msk sötning1-2 msk kokosflingor Blanda samman alla ingredienser i en skål utom mangon. Om mangon är frusen så tina upp den i micron. Mosa 1 dl av mangon till en puré och blanda i skålen. Rör ner den resterande ½ dl mangon som den är i hela bitar. Sätt in i ugnen på 225 grader cirka 10-15 minuter. OVENBAKED COCONUTOATMEAL WITH MANGO1/2 dl oats1 tbsp coconutflour1/2 tsp bakingpowder3 tbsp quark1/2 dl coconutmilk (the white part)1 eggwhite1 ½ dl mangoabout 1 tbsp sweetner1-2 tbsp coconutflakes Combine all the ingredients in a bowl except the mango. If the mango is frozen, heat it up in the microwave. Mash 1 dl of the mango to a puree and pour down in the bowl. Pour down the remaining ½ dl as it is on whole pieces. Put in oven at 225 degrees celcius for 10-15 minutes. Johanna