Ugnsbakad kaka med chokladbotten och bananfyllning

När jag kom hem efter skolan var jag sugen på något gott mellanmål. Det stod mellan ugnsbakade havrebollar och kokos/havre godis som jag har gjort tidigare. Kunde aldrig bestämma mig så det blev en blandning, en underbart god blandning. Absolut en av mina nya favoriter! Jag serverade detta med hallon men jag tycker att det var mycket godare att äta utan så jag skippade hallonen. Banansmaken tillsammans med chokladsmaken klarar sig alldeles utmärkt utan någon topping. INGREDIENSER CHOKLADSMET: Havregryn 1 dl Kakao 1 msk Mjölk 1 tsk Mosad banan ½ INGREDIENSER BANANSMET: Havregryn 2 msk Kokosflingor 1 msk Mosad banan ½ st Bakpulver ¼ Mjölk, endast en liiiiten skvätt 1. Blanda ihop de två olika smeterna i varsin skål. 2. Forma chokladen till en liten skål och fyll den sedan med banansmeten på en plåt med bakplpåtspapper. 3. Stoppa in i ugnen i ungefär  15 minuter på 175 grader. INGREDIENTS CHOCOLATE: Oats 1 dl Cocoa 1 msk Milk 1 tsk Mashed banana ½ INGREDIENTS BANANA: Oats 2 msk Coconut flakes 1 msk Mashed banana ½ Baking powder ¼ Milk, just a liiiittle, maximum ¼ dl 1. Mix all the ingredients for the bananabatter in one bowl, and all the ingredients for the chocolatebatter in another. 2. Shape the chocolatebatter like a little bowl and fill it with the bananabatter. 3. Put it in the oven for about 15 minutes on 175 grades.   Emelie