Ugnsbakad chokladgröt med hallonfyllning

Alltid lika gott att äta ugnsbakad gröt, och jag verkligen älskar när man fyller den med något inuti. Blir så krämigt och smarrigt, bryter av riktigt fint. Choklad + hallon är ju kanske den mest oslagbara kombinationen.    INGREDIENSER1 dl havregryn1 äggvita/1 ägg1 msk kakao1 msk sötning1 msk kokosflingor1 msk kakaonibs2 msk kvarg2 msk mjölk1 krm bakpulverHallon   Blanda samman ingredienserna utom hallonen till en chokladsmet. Häll hälften av chokladsmeten i botten på en ugnsfast form och häll sedan ett lager hallon ovanpå chokladen. Täck hallonen med resterande chokladsmet. Baka i ugnen 15-20 minuter på 200 grader eller ställ in i micron 2-3 minuter på full effekt.   OVENBAKED CHOCOLATEOATMEAL WITH RASPBERRYFILLING 1 dl oats1 eggwhite/1 egg1 tbsp cacao1 tbsp sweetner1 tbsp coconutflakes1 tbsp cacaonibs2 tbsp quark/yogurt2 tbsp milk1 pinch bakingpowderraspberries   Blend the ingredients besides the raspberries to a chocolatebatter. Pour half of the chocolatebatter at the bottom of an oven safe form and pour a layer of raspberries on top of the chocolate. Cover the raspberries with the remaining chocolatebatter. Bake in oven for 15-20 minutes at 200 degrees celcius or 2-3 minutes in the microwave at full effect.    Johanna