Ugnsbakad choklad & banangröt

Ugnsbakad gröt var alldeles för längesedan, så det fick bli dagens frulle helt enkelt. Blandade en utav mina favoritkombos; banan och choklad. Det kan ju verkligen aldrig slå fel!   INGREDIENSER1 dl havregryn½ tsk bakpulver1 ägg chokladlager1-2 tsk kakao1-2 tsk sötning eller några droppar stevia med chokladsmak2 msk kvargen skvätt mjölkbananlager½ banan1 tsk vaniljpulver (valfritt)   Blanda samman alla grundingredienser. Dela upp smeten i två delar och tillsätt ingredienserna till chokladlagret i ena och bananlagret i andra. Häll ner smeterna i en ugnssäker form och sätt in i ugnen cirka 10-15 minuter på 225 grader.   OVENBAKED CHOCOLATE&BANANA OATMEAL1 dl oats½ tsp bakingpowder1 eggchocolatelayer1-2 tsp cocoa1-2 tsp sweetner or a few drops of liquid stevia with chocolatetaste2 tbsp quarka little milkbananalayer½ banana1 tsp vanillapowder (optional) Combine the ground ingredients. Divide the batter into two different bowls, add the ingredients for the chocolatelayer into one and for the bananalayer into the other. Pour the batters into an ovensafe form and bake in oven for 10-15 minutes at 225 degrees celcius.   Johanna