Ugnsbakad bananpannkaka med hallon

Idag gjorde jag en ny variation på ett gammalt recept (det gamla hittar ni HÄR). Åh det vart så himla smarrigt, vill lätt göra om detta i flera olika smaksättningar. Grymt enkel att göra också, en stor tummen upp.    INGREDIENSER 1 banan 1 ägg 1 krm bakpulver 1 msk kvarg/yogurt Valfri smaksättning: kokosflingor, kardemumma, kanel, nötssmör, kakao, hallon etc. Mixa ihop alla ingredienser i en mixer till en slät smet. Jag valde att göra en vanlig variant och blanda ner några hallon och kokosflingor i smeten. Häll ner smeten i en oljad/smörad ugnsfast form och grädda cirka 15-20 minuter på 225 grader. Ta ut kakan och låt den svalna av innan du äter så att den inte är så varm och så kakan hinner "fästa sig".  OVENBAKED BANANAPANCAKE 1 banana 1 egg 1 pinch bakingpowder1 tbsp quark/yogurt (can be omited but it makes the pancake more creamy) optional flavouring: coconutflakes, cardamom, cinnamon, peanutbutter, cocoa, raspberries.. Mix all the ingredients in a mixer until smooth. I choosed to make a version with some raspberries and coconutflakes placed in the batter, so good! Pour down into a greased ovenform and bake for 15 minutes at 225 degrees celcius. Take out the cake and let it cool down a bit before eating it so it's not too warm and so the cake can get a bit firmer.     Johanna