Ugnsbakad banan/jordnötssmörscheesecake gröt

Imorse gjorde jag en såå god frulle! Det blev en frukostvariant utav ugnsbakad cheesecakegröt med jordnötssmör som verkligen blev bra. Fort gick den också att göra!   INGREDIENSER 1 dl havregryn1 ägg/1 äggvita1 krm bakpulver1 msk kvarg½ bananCheesecakelager1 msk cream cheese1 rågad msk jordnötssmörlite vatten/mjölk   Blanda samman alla ingredienser till basen och häll ner i en ugnsfast/microsäker form. Gör cheesecakelagret, och tillsätt lite vatten eller mjölk om den blir för fast. Häll cheesecakelagret ovanpå botten och sätt in i ugnen 10-12 minuter på 225 grader. Eller så kan du gör du kakan i micron, och då börjar du med att "förgrädda" själva kakan 1 ½ minut på full effekt. häll sedan på cheesecakelagret och sätt in ytterligare 1 minut.   OVENBAKED BANANA & PEANUTBUTTERCHEESECAKE OATMEAL1 dl oats1 egg/1 eggwhitepinch bakingpowder1 tbsp quark½ bananaCheesecakelayer1 tbsp cream cheese1 heaped tbsp peanutbutterwater/milk   Combine the ingredients for bottomlayer, pour down into an ovensafe form. Make the cheesecakelayer and add water if its too thick. Pour the cheesecakelayer on top and bake in oven for 10-12 minutes at 225 degrees celcius. Or make it in the microwave by pre-baking the bottomlayer for 1 ½ minut at maximum effect, then pour over the cheesecakelayer and put in for 1 minut.    Johanna