Ugnsbakad banan/chokladpannkaka

Senaste bananpannkakan blev så djävulskt god så jag var bara tvungen att göra en till, nu med chokladsmak! Den blev verkligen inte dum den heller, supersmarrig om ni frågar mig. Denna lilla pannkaka går att äta lite närsom; frukost, mellis, kvällis, som gotte framför favoritserien.. helt enkelt när du känner för banan&choklad i kakform.   INGREDIENSER1 banan1 ägg1 krm bakpulver1-2 msk kakao3-4 droppar flytande stevia med chokladsmak eller 1-2 tsk sötning   Mixa alla ingredienser i en mixer till en flytande smet. Jag valde att spara lite av smeten innan jag hällde i kakao och lät den vara naturell. Olja en liten bakform (annars fastnar pannkakan lätt i formen) och häll ner smeten, sätt in i ugnen cirka 15 minuter på 225 grader. Låt svalna av    OVENBAKED CHOCOLATE/BANANAPANCAKE1 banana1 ägg1 pinch bakingpowder1-2 tbsp cacao3-4 drops of liquid stevia with chocolatetaste or 1-2 tsp sweetner of choice.  Mix all the ingredients in a mixer until smooth. I choosed to mix without the cacao at first and saved some batter natural without cacao and just the bananataste. Pour down into a greased ovenform and bake for about 15 minutes at 225 degrees celcius. Take out the cake and let it cool down a bit before eating it so it's not too warm and so the cake can get a bit firmer.   Johanna