Tonfisk i het tomatsås med råris
Ibland får jag göra middag själv, då det antingen serveras något jag inte riktigt gillar eller när familjen äter helt olika mattider. Då vill jag oftast ha något gott, snabblagat och samtidigt nyttigt. Idag bestämde jag mig för att göra något vi åt flera gånger nere på Rhodos som jag tyckte var jättegott, tonfisk i tomatsås! Jag valde dock att hetta till min med lite kryddor och vitlök. Ett gott och bra tips! INGREDIENSER (1-2 portion)1 burk tonfisk (150g tonfisk)2-3 dl krossade tomater1-2 vitlöksklyftorPaprikapulver, salt, peppar, cayennepeppar etc.råris Koka råris enligt förpackning. Häll ner tonfisk, krossade tomater, vitlök och kryddor i en kastrull och koka upp tills det blivit varmt. Servera tillsammans med sallad. TUNA IN HOT TOMATOESAUCE (1-2 portion) 150g tuna2-3 dl crushed tomatoes1-2 cloves of garlicPaprikapowder, salt, pepper, cayennepepper etcbrown rice Boil brown rice according to the description. Pour down tuna, crushed tomatoes, garlic and spices in a saucepan and boil until heated. Serve with sallad. Johanna