Snabba frallor

Jag gjorde ett otroligt lätt - och väldigt gott - snabbt bröd idag! Det gick fort och göra samtidigt som det var supergott så det rekommenderas verkligen varmt. Perfekta till frukost eller mellis. Jag toppade självklart med mina favoriter - parmaskinka, brie och pesto samt ägg. MUMS!   INGREDIENSER 1 äggvita1 tsk bakpulver1 dl havregrynsmjöl eller 30g utav ett annat mjöl½ dl kvarg/yogurtValfritt: lite solroskärnor, pumpafrön, vallmofrön, linfrön el. dylikt att toppa med.   Blanda alla ingredienser utom toppingen i en skål. Klicka ut till två frallor på ett bakplåtspapper, strö över lite frön om du vill. Baka i ugnen ungefär 20 minuter på 200 grader.    QUICK AND EASY BREAD1 eggwhite1 tsp bakingpowder1 dl oatflour or 30g of other flour of choice. ½ dl quark/yogurtoptional: sunflowerseeds, pumpkinseeds, flaxseeds or other to top with.    Mix all the ingrediens without the topping in a bowl. Make two small rolls of bread on a baking sheet and pour over some seeds if you want to. Bake in oven for about 20 minutes at 200 degrees celcius.      Johanna