Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Snabba frallor

Jag gjorde ett otroligt lätt - och väldigt gott - snabbt bröd idag! Det gick fort och göra samtidigt som det var supergott så det rekommenderas verkligen varmt. Perfekta till frukost eller mellis. Jag toppade självklart med mina favoriter - parmaskinka, brie och pesto samt ägg. MUMS!   INGREDIENSER 1 äggvita1 tsk bakpulver1 dl havregrynsmjöl eller 30g utav ett annat mjöl½ dl kvarg/yogurtValfritt: lite solroskärnor, pumpafrön, vallmofrön, linfrön el. dylikt att toppa med.   Blanda alla ingredienser utom toppingen i en skål. Klicka ut till två frallor på ett bakplåtspapper, strö över lite frön om du vill. Baka i ugnen ungefär 20 minuter på 200 grader.    QUICK AND EASY BREAD1 eggwhite1 tsp bakingpowder1 dl oatflour or 30g of other flour of choice. ½ dl quark/yogurtoptional: sunflowerseeds, pumpkinseeds, flaxseeds or other to top with.    Mix all the ingrediens without the topping in a bowl. Make two small rolls of bread on a baking sheet and pour over some seeds if you want to. Bake in oven for about 20 minutes at 200 degrees celcius.      Johanna

Föregående inlägg

Bananasplit med kokosgrädde och chokladkräm

Nästa inlägg

Veckans recept

Till bloggens startsida

foodporn