Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Kategorier
    • Frukost
    • Lunch
    • Middag
    • Mellis
    • Dessert
    • Tips
    • Bröd
    • Veckans recept
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • September2017
    • Maj2017
    • Mars2017
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2016
    • Juli2016
    • Juni2016
    • Maj2016
    • April2016
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Rödbettor i ugn med chévre honung och rostade pinjenötter

Här har ni ett recept på en god förrätt som oftast alltid går hem, eller en bra kanditat till tapas/plockbordet! INGREDIENSER (4 personer)4  rödbetor200 g  getost flytande honung pinjenötter Skala och koka rödbetorna i ca 20 min. Skiva dem tunt, och lägg på ett fat. Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak. In i ugnen i ca 3-5 min på 250 grader. När osten smält lite så är det klart, rosta pinjenötter i stekpannan och strö över  BEETROOT WITH GOATCHEESE HONEY AND ROASTED PINENUTS4 beetroots200g goatcheesehoneypinenuts peel and cook the beetroot for about 20 minutes. Slice thinly and put on a ovenproof plate. slice the goatcheese thin and put on top. Drizzle some honey over. Put in oven for about 3-5 minutes on 250 degrees celcius. When the cheese has melted its done, roast the pinenuts in a pan and drizzle over. 

Föregående inlägg

Enkel pastagratäng

Nästa inlägg

shake shack hamburgerdressing

Till bloggens startsida

foodporn