Raspberrymousse

för att svalka av mig lite i sommarvärmen gjorde jag en supergod hallonmousse! Emelie hade tidigare gjort denna i chokladvariant (HÄR) men jag ville ha en fräsch fruktig smak idag.    INGREDIENSER (1 portion) Fryst banan ½ Frysta hallon ca. 1 ½ dl kvarg/yogurt ½ dläggvita 1st valfritt: vaniljpulver och/eller sötning. hallon och kokosflingor till serveringFör en chokladvariant finns recept HÄR Mixa fryst banan, frysta hallon och kvarg/yogurt. Elvispa äggvitan hårt i en bunke och rör sedan ner hallon/banansmeten i äggbunken. Häll upp i ett glas och toppa med kokosflingor och lite mer hallon!   INGREDIENTS (1 portion)½ frozen bananaabout 1 ½ dl frozen raspberries½ dl quark/yogurt1 eggwhiteoptional: vanillapowder or/and some sweetnerraspberries and coconutflakes for toppingfor a chocolateversion you find the recipe HERE     Mix frozen banana, frozen raspberries and quark/yogurt in a mixer until smooth. Whisk the eggwhite hard in a bowl and then pour down the banana/rapsberry mix. Pour up in a glass and serve with coconutflakes and more raspberries!     Johanna