Räkpasta
Hej på er! Hoppas att ni har haft en härlig söndag, idag till middag blev det en super god räkpasta! Helt klart värd att testa samt att den är väldigt enkel att tillaga!Du behöver (5 port) : 500g pasta 1 kg räkor 2 vitlöksklyftor 1/2 - 1 röd chili 1 citron, finriven + saft 2 dl mycket finriven parmesan Olivolja till stekning Salt och peppar Gör såhär: 1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen 2. Skala räkorna. Finhacka chilin, tvätta citronen noga, finriv skalet och pressa ur saften. 3. Ta riktigt med olja i stekpannan och värm på svag medelvärme. 4. Pressa i vitlök, lägg finhackad chili, det rivna citronskalet och fräs i någon minut. Lägg i räkorna och rör om och ta av från plattan. 5. Häll av pastan. Blanda den med parmesanost, saften av citronen och räkfräset i en stor skål. Tillsätt sedan lite salt och peppar. Moa