Räkpanna med mango

Här har ni en otroligt god och lättlagad middag som endast tar ungefär 30 minuter. Den var verkligen smakrik och mangon bröt perfekt av den lite starkare såsen, en varm rekommendation på middag! räkpanna med mango (4 pers) 300g skalade räkor1 röd chilifrukt 1 röd paprika 1 liten gul lök 1 vitlöksklyfta 2 dl fiskbuljong 1 msk koncentrerad hummerfond 1 msk tomatpuré 2 msk mango chutney 2 dl grädde salt och peppar 150g mango i bitar (eller 1st färsk mango) hackad dill grovmalen svartpeppar rapsolja till stekning   1. Kärna ur och finhacka chilin och fräs hastigt med räkor och svartpeppar på hög värme i lite olja. Lägg över på en tallrik 2. Strimla paprika och lök och fräs i några minuter i stekpannan. Skiva vitlöken och låt fräsa med några sekunder. 3. Häll på fiskbuljong, hummerfond, tomatpuré, mango chutney och grädde. Låt koka 5-8 minuter. Smaka av med salt och peppar 4. Dela mangon i mindre bitar (ca 1 x 1 cm) och lägg i pannan tillsammans med räkorna. Låt allt bli varmt. 5. Strö över hackad dill och servera med ris   Johanna