Pestopaj med ugnsrostade grönsaker och serranoskinka
Blev bjuden på denna smarriga paj av en vän, och den var så god så jag var tvungen att dela med mig till er! Pajskal125g smör3 dl vetemjölSaltev lite vattenFyllning2 Paprikor i olika färger1 Rödlök1/2 Zucchini100g champinjoner1 msk OlivoljaSalt & peppar200g Fetaost3 Ägg3 dl Mjölk1- 1½ dl PestoSerranoskinkaRostade pinjenötterBalsamico Arbeta ihop, nagga och förgrädda pajskalet i 10 minuter i 200C.Skär grönsakerna i mindre bitar. Lägg på en plåt på ett bakplåtspapper. Ringla olivolja över och krydda med salt och peppar. Rosta i ugnen i 30 minuter i 200C. Ta upp grönsakerna och låt dem rinna av i ett durkslag. Fördela dem över pajbottnen och smula över fetaosten. Vispa ihop ägg, mjölk, pesto, salt och peppar och häll över. Grädda i ca 35 minuter.Toppa med serranoskinka, pinjenötter och ringla över balsamico! Johanna