Nutellamousse
Till kvällis fick det bli denna utsökta nutellamousse! Den blev verkligen smarrig och den är plättlätt att göra förutom att det är lite trixigt att man måste ha färdig nutella eller hasselnötssmör men det är såå värt att göra en liten burk med egen nutella, blir underbart på pannkakor osv. INGREDIENSER 1 äggvita3/4 dl kvarg/yogurt3-4 msk hemmagjord nutella (RECEPT) eller ca.3 msk hasselnötssmör, 1 msk kakao och lite sötning och mjölk Vispa äggvitan till ett hårt skum och rör ner kvargen tillsammans med den hemmagjorda nutellan. Ställ in i frysen cirka 20-30 minuter innan den är färdig att avnjutas! Ät t.ex. tillsammans med hallon eller jordgubbar. INGREDIENTS1 eggwhite3/4 dl quark/yogurt3-4 tbsp homemade nutella (RECIPE) or about 3 tbsp hazelnutbutter, 1 tbsp cocoa, some sweetner and milk Whisk the eggwhite until hard and fluffy. Pour down the quark/yogurt with the homemade nutella. Put in the freezer for about 20-30 minutes before it's ready to be eaten! Serve with for example raspberries or strawberries. Johanna