Micro apelsinkladdkaka
Jag har tidigare gjort en "minute chocolatecake" HÄR men idag ville jag pröva på en annan variant. Tänkte göra en med jordnötssmör, men eftersom att min familj fått en dille på apelsin så tog jag tillfället i akt och prövade en apelsin och chokladvariant. Och blev den god? Fantastisk! INGREDIENSER 1 msk kokosolja / smör3 msk valfritt mjöl1-2 msk kakao½ tsk bakpulver1-2 msk sötning (socker, stevia, honung, agave..)2 msk kvarg1 msk mjölk1-2 msk apelsinsaft från en apelsinValfritt: Jordnötssmör, hackade nötter, kokosflingor, kaffe 1. Smält kokosoljan (eller smöret) i micron2. Blanda samman alla torra ingredienser för sig, smaka av hur mycket apelsinsaft och kakao du vill ha förhållande till varandra. Rör sedan ner de blöta ingredienserna. 3. Micra på högsta effekt i micron cirka 1 minut. Det är olika från micro och micro (jag hade inne min kaka i 1 minut på 1000 grader och den blev helt perfekt kladdig)4. Servera med valfria tillbehör! Johanna