Mangopannkakor

Pannkakor är den perfekta måltiden att starta dagen på, idag gjorde jag mangopannkakor. Något nytt jag aldrig gjort förut. Resultatet blev bra, men eftersom mangon man köper i butik inte smakar speciellt mycket smakade inte pannkakan lika mycket mango som jag skulle velat. Jag använde fryst mango, kan tänka mig att det smakar mer med en vanlig mango. Men ett tips är att man kan välja sin favorit frukt/bär och stoppa in sin pannkaka om man inte gillar mango!   Mangopannkaka1 dl havregryn1 ägglite mjölk (1 msk) men det behövs inte eftersom frukten innehåller vatten.1 dl mango (eller någon annan frukt/bär som man gillar)1 msk kokosflingor   1. Om du använder frysta bär/frukter ska dem först micras och sedan mixas till en slät smet. 2. Tillsätt havregrynen, ägget och eventuellt lite mjölk om det behövs.3. Stek på lågvärme tills pannkakan är klar.4. Servera med vaniljyoghurt/kesella blandat med smaken du har i pannkakan, jag hade mango. 5. Ät och njut!   Sofie