Mangodavos

Davosgröter är ett tips på en riktigt bra frukost. Den är mättande, snabb att göra (vid tanken på att den görs kvällen innan) och det viktigaste: god! Rekommenderar varmt att ni testar på denna variant eller någon annan från akrivet under "gröt".   INGREDIENSER2-2 ½ dl fryst mango1 dl havregryn1 dl vaniljyogurt (alternativt kvarg/grekisk yogurt+vaniljpulver+sötning)2 msk kokosflingor (kan uteslutas) Micra mangon på högsta effekt i cirka 1-2 minuter tills de tinat. Mosa med en gaffel till en puré. Blanda alla ingredienser och sätt in i kylen över natten med plastfolie. Redo att ätas morgonen efter!   OVERNIGHT MANGODAVOS2-2 ½ dl frozen mango1 dl oats1 dl vanillayogurt (or quark/greek yogurt+vanillapowder+sweetner)2 tbsp coconutflakes (can be omited)   Microwave the mango at maximum heat for about 1-2 minutes until its unfrozen. Mash with a fork until it becomes like a pure. Combine all the ingredients and put in fridge overnight with a plasticwrap. Ready to be eaten the morning after!   Johanna